Casa da Cebola

Bekijk de foto's
Casa da Cebola is een gezellig huis waar in vroeger tijden de wintervoorraad uien en aardappelen werd opgeslagen. Cebola betekent ui. Vanaf het hardhouten balkon kunt u de para-sailers boven de Monte Farinha zien zweven. Uiteraard heeft u vanaf hier ook een geweldig uitzicht over de Tâmega-vallei. Een oude olijfboom biedt de nodige schaduw.

Indeling:


U komt binnen in de ruime, lichte woonkamer met een houtgestookte kachel en een compleet ingerichte open keuken met eethoek. De grote terrasdeur grenst aan het hardhouten balkon. Beneden bevinden zich twee slaapkamers en een badkamer. De ene slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en de andere twee eenpersoonsbedden. In de zomer is het hier heerlijk koel. De badkamer is uitgerust met een inloop douche, wastafel en toilet.

Wilt u Casa da Cebola reserveren of meer aanvullende informatie klik dan hier voor ons contactformulier 

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen