Casa do Azeite

Bekijk de foto's
Eind jaren tachtig werden in de molen de laatste olijven geperst. De watermolen is een gebouw bestaande uit onder andere graniet en leisteen, een bouwwijze kenmerkend voor deze streek. In de zomer is het er aangenaam koel terwijl u in de winter geniet van de gezellige warmte van de houtkachel. Verscholen achter een vijgenboom met op de achtergrond het ruisen van het beekje met de waterval, is dit een geweldig huis op een bijzondere plek.

De watermolen is met zorg gerestaureerd. De originele inrichting is behouden gebleven en wordt gecombineerd met gewaagde moderne accenten.

Indeling:


Op de begane grond bevindt zich een zeer ruime woonkamer met vele plekjes waar u gezellig kunt zitten, een compleet ingerichte open keuken met eethoek en een grote ruime badkamer met inloop douche, wastafel en toilet. Vanaf uw ruime terras heeft u uitzicht op het beekje met de waterval, en het dorp Atei.

Op de eerste verdieping bevindt zich de vide naar de twee slaapkamers. De ene slaapkamer heeft twee eenpersoonsbedden en de andere een tweepersoonsbed. Mogelijkheden voor een extra, 5e bed. 

Wilt u Casa do Azeite reserven of meer aanvullende informatie klik dan hier voor ons contactformulier. 

"Ernstige verwennerij!"

A.D. en Annemieke