zomervakantie in Noord Portugal

Quinta dos Moinhos is een heerlijke locatie voor een zomervakantie in Noord Portugal.

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor zomervakantie in het noorden van Portugal.

 

Reserveer direct

Of neem contact met ons op voor meer informatie

Door de rust, het zwembad en de ruimte is Quinta dos Moinhos een prima locatie voor uw vakantie. Het schitterende uitzicht vanuit het zwembad, zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.

Bovendien vormt het een mooie uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door authentieke stadjes als Guimarães, Vila Real, Amarante, Braga en -niet te vergeten- Porto. Daarnaast biedt de mooie omgeving genoeg activiteiten om Noord Portugal te ontdekken.

zwembad

Bekijk onze accomodaties

Op de quinta staan zeven verschillende vakantiehuizen, geschikt voor zomervakantie. Iedere accommodatie is uniek en kent haar eigen stijl, sfeer en verhaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruim en vrijstaand vakantiehuis in een sinaasappelboomgaard met een schitterend uitzicht over het Tamega dal? Of een houten cottage bij een stromend beekje met waterval? Bijna iedere accommodatie heeft een houtgestookte kachel voor behaaglijke avonden in de koudere maanden én voldoende beschutting voor een heerlijke zomervakantie in de regio Noord Portugal. Wij bieden diverse mogelijkheden voor vakantie in Noord Portugal. Bekijk onze accomodaties in de vorm van casas en diverse kampeermogelijkheden.

Meer informatie over onze accomodaties →
Direct reserveren?

zomervakantie met zwembad

Ons landgoed beschikt over een zwembad op één van de mooiste locaties van Noord Portugal. Om precies te zijn: in in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto.

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta´s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne