Reserveren van je vakantiehuis in Noord Portugal

Reserveringen kunnen per telefoon of e-mail worden gemaakt. Telefonische reserveringen dienen echter schriftelijk bevestigd te worden. Vermeld a.u.b. je naam, telefoonnummer en/of mailadres, in welke periode en met hoeveel personen je wilt komen. Na reservering ontvang je van ons de bevestiging. Je huis is vanaf 16.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. Op de vertrekdag verzoeken wij je het huis voor 10.00 uur te verlaten. Indien mogelijk is het tijdstip van aankomst /vertrek aan te passen, dit echter nà overleg. 

Reserveer direct →
prijs informatie

 

Annulering: Bij annulering hanteren we de ANVR reisvoorwaarden voor 'eigen-vervoerreizen'. We adviseren je een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Betalingswijze: We vragen een aanbetaling van 50 procent van de totale huursom binnen 1 week na de reservering. Na ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief. Het resterende bedrag dient uiterlijk drie weken voor aanvang van de geboekte periode te zijn ontvangen. Vermeld bij de betaling je naam en datum van aankomst.

Autohuur: Tevens bieden wij de mogelijkheid om je huurauto via ons te reserveren. Dit is in samenwerking met Sunnycars. We hebben goede ervaringen met dit bedrijf. Bijvoorbeeld: Geen bijkomende kosten zoals extra af te sluiten verzekeringen waarmee je doorgaans verrast wordt als je de auto ophaalt. Gratis 2e bestuurder.  En zo nog meer voordelen. De prijs = de prijs.

Auto huren →

Kies bestemming: OPO (luchthaven Porto. De dichtstbijzijnde luchthaven) of LIS (lichthaven Lissabon) of FAO (Luchthaven Faro)

"Wie hier als gast binnenkomt en niet als vriend vertrekt heeft het niet begrepen."

Dolf en Lout