Portugal Rondreizen

Om Portugal eens op een andere manier te leren kennen hebben we een aantal rondreizen voor u samengesteld. U verblijft naast Quinta dos Moinhos in Noord Portugal, bij Nederlandse collega's op authentieke quintas

De reizen zijn allemaal naar uw wens aan te passen. Informeer naar de diverse mogelijkheden, en laat u adviseren ! 

Rondreis Highlights van Portugal

Tijdens deze mooie afwisselende 12 daagse rondreis ontdekt u de vele cultuur historische bezienswaardigheden en het prachtige natuurschoon waaraan Portugal rijk is. Ontsnap aan de toeristische drukte van de Algarve en ontdek een ander Portugal. Bezoek Porto en Lissabon. U wordt gastvrij onthaalt bij de quinta's van Nederlandse eigenaren.
VANAF 535.00-- P.P.
LEES MEER »

Rondreis Noord-Portugal, Wandel, wijn, cultuurreis

Ontdek het veelzijdige noorden van Portugal, waar u alles vindt wat nodig is om het jachtige alledaagse leven snel te vergeten. Om een indruk te krijgen van dit nog onontdekte stukje Portugal hebben we een rondreis voor u gemaakt.Bij alle drie de quinta's staan rust, ruimte, een warm persoonlijk onthaal en culinaire verwennerij hoog in het vaandel. Bezoek gezellige stadjes of maak een mooie wandeling in het Parque Nacional da Peneda-Gerês.Tevens neemt zeker in de Douro, de wijn een belangrijke plaats in.
VANAF 670.00-- P.P.
LEES MEER »

Charming Portugal

Fly drive via de Portugese westkust, met verblijf op quinta's bij Nederlandse eigenaren. Vanuit het noorden reist u langs de Portugese westkust naar het zuiden
VANAF 775.00-- P.P.
LEES MEER »

Ontdek Portugal van Noord naar Zuid

Via de weelderige tuinen met vinho verde ranken, en koele portkelders in het noorden reist u naar het midden naar de Serra da Estrela, de hoogste bergketen van Portugal. U vervolgt uw reis naar het zuiden via de oostkant van de provincie Alentejo met zijn vele kurkeiken en olijfbomen, naar de Algarve waar uw Portugal reis zal eindigen.
VANAF 775.00-- P.P.
LEES MEER »

Rondreis Verrassend Portugal

Het noorden van Portugal wordt door veel bezoekers als de mooiste streek van Portugal beschouwd. Maar de Portugese landstreken zijn zo verschillend dat het moeilijk te vergelijken is. Een klein land met grote verschillen. Oordeel zelf en doorkruis Portugal van noord naar zuid, tijdens deze 12 daagse rondreis.
VANAF 495.00-- P.P.
LEES MEER »

Culinaire reis Noord Portugal

In de tuin van Portugal valt nog veel te ontdekken. Van de valleien met karakteristieke dorpjes, de rivierdalen, en traditionele wijngaarden waar Portugals mooiste wijnen gemaakt worden, tot portwijn, vinho verde, bacalhau, caldo verde en frango piri.
VANAF 535.00-- P.P.
LEES MEER »

Golfreis Noord Portugal

Golfen in de Algarve zal u niet onbekend zijn. Ontdekt u nu de prachtige golfbanen in het groene Noord Portugal. U verblijft op Quinta dos Moinhos, een landgoed gelegen tussen Porto en de Douro vallei. Binnen een uurtje van de quinta bevinden zich verschillende uitstekende golfbanen. Combineer een dagje golf met een bezoek aan Porto, prachtige dorpjes of een dagje lekker luieren op de quinta.
VANAF 540.00-- P.P.
LEES MEER »

"Drie dagen gedacht, veel langer gebleven. Dat zegt genoeg hoe fijn het hier is."

Paul + Edith