autorondreis door Vila Real

Op zoek naar een autorondreis door Vila Real? Kom naar Quinta dos Moinhos in Vila Real en maak een autorondreis door authentiek Vila Real. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Vila Real met een autorondreis aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw autorondreis.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor autorondreis in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Vila Real ervaren met autorondreis

Vila Real is een mooi authentiek stadje, met schitterende gebouwen zoals het Palacio de Mateus Vila Real en de Igreja de São Pedro kerk.

Bezoek ook de andere authentieke stadjes als Guimarães, Amarante, Braga en Porto.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte autorondreis te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over autorondreis door Vila Real →
Autohuren voor uw autorondreis?

"Ernstige verwennerij!"

A.D. en Annemieke