autotrip door Braga

Op zoek naar een autotrip door Braga? Kom naar Quinta dos Moinhos in Braga en maak een autotrip door authentiek Braga. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Braga met een autotrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw autotrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor autotrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Braga ervaren met autotrip

Braga is een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Veel schitterende kloosters en kerken, Braga wordt niet voor niks ook wel het Rome van Portugal genoemd.

Bezoek ook de authentieke stadjes in de omgeving zoals GuimarĂ£es, Vila Real, Amarante en Porto zijn parels in Noord Portugal die u tijdens uw trip niet over mag slaan.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte autotrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over autotrip door Braga →
Autohuren voor uw autotrip?

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen