citytrip door Amarante

Op zoek naar een citytrip door Amarante? Kom naar Quinta dos Moinhos in Amarante en maak een citytrip door authentiek Amarante. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Amarante met een citytrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw citytrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor citytrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Amarante ervaren met citytrip

Amarante is een fascinerende en inspirerende stad, wanneer je een trip maakt door (Noord) Portugal. Ontdek het authentieke karakter van deze noordelijke stad, met een afwisselende landschap in combinatie met de Tâmega rivier.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte citytrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over citytrip door Amarante →
Autohuren voor uw citytrip?

"Het was geweldig. Lekker onthaast in dit geweldige paradijsje"

Bedankt René & Marja