citytrip door Braga

Op zoek naar een citytrip door Braga? Kom naar Quinta dos Moinhos in Braga en maak een citytrip door authentiek Braga. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Braga met een citytrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw citytrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor citytrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Braga ervaren met citytrip

Braga is een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Veel schitterende kloosters en kerken, Braga wordt niet voor niks ook wel het Rome van Portugal genoemd.

Bezoek ook de authentieke stadjes in de omgeving zoals Guimarães, Vila Real, Amarante en Porto zijn parels in Noord Portugal die u tijdens uw trip niet over mag slaan.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte citytrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over citytrip door Braga →
Autohuren voor uw citytrip?

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta´s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne