citytrip door Vila Real

Op zoek naar een citytrip door Vila Real? Kom naar Quinta dos Moinhos in Vila Real en maak een citytrip door authentiek Vila Real. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Vila Real met een citytrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw citytrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor citytrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Vila Real ervaren met citytrip

Vila Real is een mooi authentiek stadje, met schitterende gebouwen zoals het Palacio de Mateus Vila Real en de Igreja de São Pedro kerk.

Bezoek ook de andere authentieke stadjes als Guimarães, Amarante, Braga en Porto.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte citytrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over citytrip door Vila Real →
Autohuren voor uw citytrip?

"Wie hier als gast binnenkomt en niet als vriend vertrekt heeft het niet begrepen."

Dolf en Lout