een huurhuis in Porto

Kom tot rust in Porto. Vertraag de tijd en geniet van de zon en de rust. U verblijft in een huurhuis in Porto, in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto. Authentiek Porto, voor iedereen die wil genieten van zon en rust en wil verblijven in een huurhuis.

Authenticiteit, karakter en gezelligheid: Quinta dos Moinhos

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor een huurhuis in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

een huurhuis met zwembad

een huurhuis bij Quinta dos Moinhos is door haar ligging een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door de natuur van Porto en authentiek stadjes als Guimarães, Vila Real, Amarante, Braga en -niet te vergeten- Porto. Verblijf in een huurhuis en u heeft vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Bekijk onze accommodaties

Wij bieden diverse mogelijkheden voor vakantie in Porto. Bekijk onze accommodaties in de vorm van casas en diverse kampeermogelijkheden. Op de quinta staan zeven verschillende types vakantiehuizen van  een huurhuis tot kampeerplek. Iedere accommodatie is uniek en kent haar eigen stijl, sfeer en verhaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruim en vrijstaand vakantiehuis in een sinaasappelboomgaard met een schitterend uitzicht over het Tamega dal? Of een houten cottage bij een stromend beekje met waterval? Bijna iedere accommodatie heeft een houtgestookte kachel voor behaaglijke avonden in de koudere maanden én voldoende beschutting voor een heerlijke zomervakantie in de regio Porto.

Meer informatie over onze accommodaties →
Direct reserveren?

"Het was geweldig. Lekker onthaast in dit geweldige paradijsje"

Bedankt René & Marja