een vakantiewoning in Noord Portugal

Kom tot rust in Noord Portugal. Vertraag de tijd en geniet van de zon en de rust. U verblijft in een vakantiewoning in Noord Portugal, in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto. Authentiek Noord Portugal, voor iedereen die wil genieten van zon en rust en wil verblijven in een vakantiewoning.

Authenticiteit, karakter en gezelligheid: Quinta dos Moinhos

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor een vakantiewoning in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

een vakantiewoning met zwembad

een vakantiewoning bij Quinta dos Moinhos is door haar ligging een prima uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door de natuur van Noord Portugal en authentiek stadjes als Guimarães, Vila Real, Amarante, Braga en -niet te vergeten- Porto. Verblijf in een vakantiewoning en u heeft vakantie zoals vakantie bedoeld is.

Bekijk onze accommodaties

Wij bieden diverse mogelijkheden voor vakantie in Noord Portugal. Bekijk onze accommodaties in de vorm van casas en diverse kampeermogelijkheden. Op de quinta staan zeven verschillende types vakantiehuizen van  een vakantiewoning tot kampeerplek. Iedere accommodatie is uniek en kent haar eigen stijl, sfeer en verhaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruim en vrijstaand vakantiehuis in een sinaasappelboomgaard met een schitterend uitzicht over het Tamega dal? Of een houten cottage bij een stromend beekje met waterval? Bijna iedere accommodatie heeft een houtgestookte kachel voor behaaglijke avonden in de koudere maanden én voldoende beschutting voor een heerlijke zomervakantie in de regio Noord Portugal.

Meer informatie over onze accommodaties →
Direct reserveren?

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen