fietsen in Faro

U wilt fietsen in Faro? Kom fietsen bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal. Een regio die onbekender is dan Faro, maar net zo geschikt voor een heerlijke vakantie om lekker te fietsen.

Verblijf in Quinta dos Moinhos om te fietsen

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor fietsen in het noorden van Portugal.

Actieve vakantie

De regio leent zich perfect voor te fietsen in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over fietsen en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

fietsen

In de omgeving van de quinta zijn mooie fietstochten te maken, met verschillende niveau's. Van lichte tot hele zware fietstochten, er is keus voor iedereen. Met prachtige wisselende uitzichten langs velden en rivieren, wijngaarden en akkers, zult u zich laten verrassen door Noord Portugal.

Of bezoek een van de mooie historische steden in de omgeving per fiets, zoals Vila Real of GuimarĂ£es.

"Brabantse gemoedelijkheid op een schitterende plek. Houdoe en bedankt!"

Inge, Daan & kids