fly and drive door Braga

Op zoek naar een fly and drive door Braga? Kom naar Quinta dos Moinhos in Braga en maak een fly and drive door authentiek Braga. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Braga met een fly and drive aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw fly and drive.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor fly and drive in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Braga ervaren met fly and drive

Braga is een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Veel schitterende kloosters en kerken, Braga wordt niet voor niks ook wel het Rome van Portugal genoemd.

Bezoek ook de authentieke stadjes in de omgeving zoals Guimarães, Vila Real, Amarante en Porto zijn parels in Noord Portugal die u tijdens uw trip niet over mag slaan.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte fly and drive te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over fly and drive door Braga →
Autohuren voor uw fly and drive?

"Thank you ! As soon as we drove down the driveway I knew I wanted to live here forever! Gorgeous wine!"

Luke & Jade