golfen in Lissabon

U wilt golfen in Lissabon? Kom golfen bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal. Een regio die onbekender is dan Lissabon, maar net zo geschikt voor een heerlijke vakantie om lekker te golfen.

Verblijf in Quinta dos Moinhos om te golfen

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor golfen in het noorden van Portugal.

Actieve vakantie

De regio leent zich perfect voor te golfen in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over golfen en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

golfen

Noord Portugal staat ook bekend om zijn schitterende golflocaties.

In de omgeving van de quinta zijn diverse van deze golfbanen te vinden, 9 of 18 holes met spectaculaire uitzichten tussen de heuvels. Met uitdagende banen voor beginners en voor gevorderden.

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen