kamperen in Faro

U wilt kamperen in Faro? Kom kamperen bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal. Een regio die onbekender is dan Faro, maar net zo geschikt voor een heerlijke vakantie om lekker te kamperen.

Verblijf in Quinta dos Moinhos om te kamperen

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor kamperen in het noorden van Portugal.

Actieve vakantie

De regio leent zich perfect voor te kamperen in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over kamperen en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

kamperen

Landgoed Quinta dos Moinhos is een sfeervolle wijngaard in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto. Authentiek Portugal, minder toeristisch en daarom een heerlijke vakantiebestemming voor iedereen die in het echte Portugal wil genieten.

"1 woord is genoeg - GEWELDIG"

Henny & Kees