kamperen in Portugal

U wilt kamperen in Portugal? Kom kamperen bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal.

Verblijf in Quinta dos Moinhos voor een Actieve vakantie

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor kamperen in het noorden van Portugal.

De regio leent zich perfect voor te kamperen in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over kamperen en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

kamperen in Portugal

Landgoed Quinta dos Moinhos is een sfeervolle wijngaard in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto. Authentiek Portugal, minder toeristisch en daarom een heerlijke vakantiebestemming voor iedereen die in het echte Portugal wil genieten.

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen