mountainbiken in Amarante

U wilt mountainbiken in Amarante? Kom mountainbiken bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal.

Verblijf in Quinta dos Moinhos voor een Actieve vakantie

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor mountainbiken in het noorden van Portugal.

De regio leent zich perfect voor te mountainbiken in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over mountainbiken en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

mountainbiken in Amarante

Mountainbikers kunnen in de omgeving van onze quinta hun hart ophalen. Door de diversiteit aan mountainbike routes, van licht tot zwaar, is het gebied geschikt voor ervaren en beginnende mountainbikers.

Het landschap zorgt voor spectaculaire mountainbike tochten, met mooie uitzichten.

"Meike en ik willen jullie via deze weg nog eens bedanken voor het uiterst aangenaam verblijf die we bij jullie hebben gehad. Ter herinnering, wij waren dat Belgische koppel dat maar 2 nachtjes gingen blijven campers, om dan uiteindelijk pas te vertrekken na 6 nachten. Nodeloos te zeggen dat we enorm genoten hebben van jullie locatie gastvrijheid en alles wat er bij hoort."

Meike en Koen