mountainbiken in Lissabon

U wilt mountainbiken in Lissabon? Kom mountainbiken bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal. Een regio die onbekender is dan Lissabon, maar net zo geschikt voor een heerlijke vakantie om lekker te mountainbiken.

Verblijf in Quinta dos Moinhos om te mountainbiken

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor mountainbiken in het noorden van Portugal.

Actieve vakantie

De regio leent zich perfect voor te mountainbiken in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over mountainbiken en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

mountainbiken

Mountainbikers kunnen in de omgeving van onze quinta hun hart ophalen. Door de diversiteit aan mountainbike routes, van licht tot zwaar, is het gebied geschikt voor ervaren en beginnende mountainbikers.

Het landschap zorgt voor spectaculaire mountainbike tochten, met mooie uitzichten.

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta┬┤s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne