roadtrip door Amarante

Op zoek naar een roadtrip door Amarante? Kom naar Quinta dos Moinhos in Amarante en maak een roadtrip door authentiek Amarante. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Amarante met een roadtrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw roadtrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor roadtrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Amarante ervaren met roadtrip

Amarante is een fascinerende en inspirerende stad, wanneer je een trip maakt door (Noord) Portugal. Ontdek het authentieke karakter van deze noordelijke stad, met een afwisselende landschap in combinatie met de Tâmega rivier.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte roadtrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over roadtrip door Amarante →
Autohuren voor uw roadtrip?

"Thank you ! As soon as we drove down the driveway I knew I wanted to live here forever! Gorgeous wine!"

Luke & Jade