roadtrip door Braga

Op zoek naar een roadtrip door Braga? Kom naar Quinta dos Moinhos in Braga en maak een roadtrip door authentiek Braga. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Braga met een roadtrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw roadtrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor roadtrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Braga ervaren met roadtrip

Braga is een historische stad met tal van bezienswaardigheden. Veel schitterende kloosters en kerken, Braga wordt niet voor niks ook wel het Rome van Portugal genoemd.

Bezoek ook de authentieke stadjes in de omgeving zoals GuimarĂ£es, Vila Real, Amarante en Porto zijn parels in Noord Portugal die u tijdens uw trip niet over mag slaan.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte roadtrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over roadtrip door Braga →
Autohuren voor uw roadtrip?

"1 woord is genoeg - GEWELDIG"

Henny & Kees