roadtrip door Porto

Op zoek naar een roadtrip door Porto? Kom naar Quinta dos Moinhos in Porto en maak een roadtrip door authentiek Porto. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Porto met een roadtrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw roadtrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor roadtrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Porto ervaren met roadtrip

Onze quinta is een ideale uitvalsbasis om diverse steden te bezoeken zoals Porto. Porto ligt aan de rivier de Douro. Het is, op Lissabon na, de grootste stad van Portugal.
Porto is vooral bekend als herkomstplaats van de port wijnen, maar deze stad biedt nog veel meer.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte roadtrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over roadtrip door Porto →
Autohuren voor uw roadtrip?

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta´s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne