roadtrip door Vila Real

Op zoek naar een roadtrip door Vila Real? Kom naar Quinta dos Moinhos in Vila Real en maak een roadtrip door authentiek Vila Real. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Vila Real met een roadtrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw roadtrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor roadtrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Vila Real ervaren met roadtrip

Vila Real is een mooi authentiek stadje, met schitterende gebouwen zoals het Palacio de Mateus Vila Real en de Igreja de São Pedro kerk.

Bezoek ook de andere authentieke stadjes als Guimarães, Amarante, Braga en Porto.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte roadtrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over roadtrip door Vila Real →
Autohuren voor uw roadtrip?

"En zet de mercedes maar klaar na mijn hole in one"

xxxx Ella