rondreis door Portugal

Op zoek naar een rondreis door Portugal? Kom naar Quinta dos Moinhos in Portugal en maak een rondreis door authentiek Portugal. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Portugal met een rondreis aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw rondreis.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor rondreis in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Portugal ervaren met rondreis

Portugal heeft schitterende authentieke stadjes als Guimarães, Vila Real, Amarante, Braga en niet te vergeten Porto. Dit zijn dé parels in Noord Portugal die u tijdens uw trip niet over mag slaan.

Huur een auto en ga op ontdekkingsreis, u zult zien waarom de Portugezen dit het mooiste deel van Portugal vinden.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte rondreis te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over rondreis door Portugal →
Autohuren voor uw rondreis?

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta´s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne