rustige vakantie in Amarante

Quinta dos Moinhos is een heerlijke locatie voor een rustige vakantie in Amarante.

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor rustige vakantie in het noorden van Portugal.

 

Reserveer direct

Of neem contact met ons op voor meer informatie

Door de rust, het zwembad en de ruimte is Quinta dos Moinhos een prima locatie voor uw vakantie. Het schitterende uitzicht vanuit het zwembad, zorgt voor het ultieme vakantiegevoel.

Bovendien vormt het een mooie uitvalsbasis voor een ontdekkingsreis door authentieke stadjes als GuimarĂ£es, Vila Real, Amarante, Braga en -niet te vergeten- Porto. Daarnaast biedt de mooie omgeving genoeg activiteiten om Noord Portugal te ontdekken.

zwembad

Bekijk onze accomodaties

Op de quinta staan zeven verschillende vakantiehuizen, geschikt voor rustige vakantie. Iedere accommodatie is uniek en kent haar eigen stijl, sfeer en verhaal. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ruim en vrijstaand vakantiehuis in een sinaasappelboomgaard met een schitterend uitzicht over het Tamega dal? Of een houten cottage bij een stromend beekje met waterval? Bijna iedere accommodatie heeft een houtgestookte kachel voor behaaglijke avonden in de koudere maanden én voldoende beschutting voor een heerlijke zomervakantie in de regio Amarante. Wij bieden diverse mogelijkheden voor vakantie in Amarante. Bekijk onze accomodaties in de vorm van casas en diverse kampeermogelijkheden.

Meer informatie over onze accomodaties →
Direct reserveren?

rustige vakantie met zwembad

Ons landgoed beschikt over een zwembad op één van de mooiste locaties van Amarante. Om precies te zijn: in in Vila Nune, in de groene provincie Minho, op een uurtje rijden van Porto.

"We hebben genoten in jullie paradijsje. Wat een vakantiesfeer!"

Ina - Willem