stedentrip door Guimaraes

Op zoek naar een stedentrip door Guimaraes? Kom naar Quinta dos Moinhos in Guimaraes en maak een stedentrip door authentiek Guimaraes. Ons landgoed is een prima uitvalbasis om Guimaraes met een stedentrip aan te doen, of leent zich prima voor een tussenstop tijdens uw stedentrip.

Quinta dos Moinhos: de ideale tussenstop

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor stedentrip in het noorden van Portugal.

Reserveer direct
Of neem contact met ons op voor meer informatie

 

Guimaraes ervaren met stedentrip

De binnenstad van GuimarĂ£es werd in 2001 door UNESCO tot cultureel werelderfgoed verklaard.

GuimarĂ£es is met zijn historische monumenten uit de middeleeuwen erg de moeite waard om een bezoek te brengen tijdens een trip door Noord Portugal.

Rondreizen

Wij bieden diverse mogelijkheden om de perfecte stedentrip te maken. Al vanaf €495,- per persoon kunt u zich laten verrassen met een trip door de mooiste plekken van Portugal.

Meer informatie over stedentrip door Guimaraes →
Autohuren voor uw stedentrip?

"Quinta dos Moinhos is als een verslaving, je wilt steeds meer."

Robert & Nicolette