wandelen in Braga

U wilt wandelen in Braga? Kom wandelen bij Quinta dos Moinhos in Noord-Portugal.

Verblijf in Quinta dos Moinhos voor een Actieve vakantie

Quinta dos Moinhos is een authentiek landgoed in het noorden van Portugal, op een uur rijden van Porto. Om precies te zijn in Vila Nune, een klein dorp in de groene provincie Minho. Karakteristieke Portugese dorpen als Vila Real, Amarante en Braga en culturele hoofdstad Guimarães liggen binnen handbereik. In dit deel van Noord-Portugal bent u bovendien snel in het bekende Douro-gebied. Kortom: de ideale locatie voor wandelen in het noorden van Portugal.

De regio leent zich perfect voor te wandelen in een prettige en mooie omgeving. Laat u verrassen door Noord-Portugal en de diversiteit in mogelijkheden.

Meer informatie over wandelen en andere activiteiten →
Bekijk onze faciliteiten

wandelen in Braga

Authentiek Portugal, minder toeristisch en daarom een heerlijke vakantiebestemming voor iedereen die in het echte Portugal wil wandelen en wil genieten van zon en rust. Er zijn tal van mooie wandelroutes door natuurparken, het schitterende landschap en stadswandelingen. Zelfs de lange afstandswandelaars kunnen hun hart ophalen in deze regio.

Quinta dos Moinhos is door haar ligging een prima uitvalsbasis mooie wandeltochten te maken in de natuur van Noord-Portugal en stadswandelingen door de authentiek stadjes als GuimarĂ£es, Vila Real, Amarante, Braga en Porto. Vraag de Portugezen naar het mooiste deel van Portugal en zij wijzen u de weg naar onze regio in Noord-Portugal. Bem-vindo!

"Thank you ! As soon as we drove down the driveway I knew I wanted to live here forever! Gorgeous wine!"

Luke & Jade