Wie zijn wij

Wij zijn Erik Hendriks en José Peeters. In 2004 hebben wij Nederland verlaten. We hebben gezocht naar een heerlijke plek, waar rust, eenvoud en puurheid hoog in het vaandel staat. En ja, die hebben we hier gevonden. Landgoed QUINTA DOS MOINHOS in Vila Nune - Noord-Portugal.

Na 1,5 jaar van bouwen en verbouwen zijn we in 2006 van start gegaan met de verhuur van onze vakantiehuizen in Noord Portugal. In de wijngaard is inmiddels een kleinschalig resort gecreëerd met zeven luxe vakantiehuizen en een paar kampeerplekken. Ieder vakantiehuis heeft een eigen sfeer, maar allen hebben veel privacy en ruimte, zodat ook onze gasten met volle teugen zullen genieten in dit heerlijke paradijsje. 

We genieten in elk geval nog iedere dag van deze prachtige plek en vele gasten met ons ! We mogen Nederland dan wel verlaten hebben, de Brabantse gezelligheid  en gemoedelijkheid zitten nog steeds in onze genen. Dat merkt u én dat proeft u als José kookt en u aanschuift. Sommigen noemen het een table d'hôte. Wij zeggen gewoon: kom erbij en geniet ! 

Vorige Pagina

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta┬┤s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne