Reserveren

Reservering:

Reserveringen kunnen per telefoon of e-mail worden gemaakt. Telefonische reserveringen dienen echter schriftelijk bevestigd te worden. Vermeld a.u.b. uw naam, telefoonnummer en/of e-mailadres, in welke periode en met hoeveel personen u wilt komen. Na reservering ontvangt u van ons de bevestiging. We hebben geen vaste wisseldagen. Uw huis is vanaf 15.00 uur beschikbaar op de dag van aankomst. Op de vertrekdag verzoeken wij u het huis voor 10.00 uur te verlaten. Indien mogelijk is het tijdstip van aankomst /vertrek aan te passen, dit echter nà overleg.

Reserveer direct →
prijs informatie

Annulering:

Bij annulering hanteren we de ANVR reisvoorwaarden voor 'eigen-vervoerreizen'. We adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. 

Betalingswijze:

We vragen een aanbetaling van 50 procent van de totale huursom binnen 1 week na de reservering. Na ontvangst van de aanbetaling is uw reservering definitief. Het resterende bedrag dient uiterlijk drie weken voor aanvang van de geboekte periode te zijn ontvangen. Vermeld bij uw betaling uw naam en datum van aankomst.

Autohuur:

Tevens bieden wij de mogelijkheid om uw huurauto via ons te reserveren. Dit is in samenwerking met Sunnycars. We hebben goede ervaringen met dit bedrijf. Bijvoorbeeld: Geen bijkomende kosten zoals extra af te sluiten verzekeringen waarmee u doorgaans verrast wordt als u de auto ophaalt. Gratis 2e bestuurder.  En zo nog meer voordelen. De prijs = de prijs.
Auto huren →

Kies bestemming: OPO (luchthaven Porto) of LIS (lichthaven Lissabon)

"Het was geweldig. Lekker onthaast in dit geweldige paradijsje"

Bedankt René & Marja