Vakantiehuis Casa da Ribeira

Bekijk de foto's

Vakantiehuis Casa da Ribeira is een vrijstaande sfeervolle cottage, ca. 60 M2. De vakantiewoning is geschikt voor 4 à 5 personen. Privé gelegen aan een stromend beekje met waterval. Met een mooie grote privé tuin met eigen schommel. In de zomer is het heerlijk koel in het huis  vanwege de schaduw van de platanen boven het huis.


 Vakantiehuis Casa da Ribeira (huis aan de beek) 

Via het terras kom je binnen in de knusse woonkamer met gezellige zithoek. De houtkachel zorgt voor een gezellige warmte in de eventuele koele avonden in voor- en najaar.  Verder 2 slaapkamers waarvan één met een 2 persoons bed 1.60 x 2.00, en de andere slaapkamer met 1 één persoons bed en een stapelbed 90 x 2.00. Complete badkamer met inloopdouche wc en wastafel. 

Aansluitend aan het huis het terras met een luxe buitenkeuken, voorzien van een koelkast, 4-pits gasfornuis, en bbq.
Op het terras een picknicktafel. En uiteraard luie stoelen en een hangmat om te genieten van de serene rust op een bijzondere plek.

 Wil je Casa da Ribeira reserveren of meer aanvullende informatie klik dan hier voor ons contactformulier

 

 

"De vakantie is echt geweldig geweest. We hebben eigenlijk 3 verschillende vakanties gehad in 9 dagen waardoor het lijkt dat we lang weg zijn geweest. Op alle drie de quinta┬┤s een andere sfeer, andere omgeving en andere mensen. De gastvrijheid van jullie, Ronald en Jet en Robert dragen mede bij aan deze mooi ervaring. Als afsluiting zijn we nog twee dagen in Porto geweest. Ook daar hebben wij het goed naar ons zin gehad.Bedankt voor de organisatie en ga hier vooral mee door. Wie weet komen we nog eens langs."

Groeten, Peter en Lisanne