Wandelvakantie Noord Portugal

Ongerepte natuur en authentieke dorpen.

Het noorden van Portugal is nog niet overlopen met toeristen. De vele natuurparken in de regio's Minho en Tras-os-Montes lenen zich uitstekend om prachtige wandelingen te maken. Het bekende Parque Nacional Peneda-Gêres, maar ook Parque Natural do Alvão, Serra do Barraso en Serra da Cabreira bieden een netwerk van ontelbare wandelmogelijkheden. Naast overweldigende natuur, ook een uitgebreid aanbod van culturele bezienswaardigheden. Een paradijs voor mensen die ruimte en rust zoeken.

 

Reserveer direct →
 

In samenwerking met Projeto Raízes, maakt u prachtige wandelingen. Diana en Nuno kennen de omgeving op hun duimpje en zij laten u kennis maken met dit nog onbekende gebied. Langs levadas naar kleine meertjes en watervallen. Van overweldigende vergezichten op de terrashellingen met ontelbare kleuren groen, naar authentieke dorpjes. Een wandelvakantie om niet snel te vergeten.

Quinta dos Moinhos ligt aan de voet van Serra da Cabreira en Serra do Alvão. Een idylische plek om heerlijk tot rust te komen na een inspannende wandeltocht. U verblijft in één van de comfortabele ruime vakantiehuizen. Quinta dos Moinhos biedt diverse soorten wandelvakanties, zelf voorzienend of een volledig  verzorgd verblijf.

Een wandelvakantie met medewandelaars, of een individuele wandelvakantie. Wilt u met uw wandelclub Noord-Portugal ontdekken, ook dat is mogelijk.

WANDELEN

8-daagse wandelvakantiewandelreis Noord Portugal

Het wandelarrangement bevat 4 wandelingen variërend  van 5 – 15 kilometer onder begeleiding van wandelgidsen Diana en Nuno van Projeto Raizes. Afhankelijk van de tocht ca. 5 – 8 uur.
Twee dagen wordt er niet gewandeld, een mooie gelegenheid om bijvoorbeeld Porto te bezoeken, of een fietstocht te maken over de Ecopista do Tâmega. Uiteraard kunt u deze dagen nog uitbreiden met extra wandelingen.
De wandelvakantie op Quinta dos Moinhos is volledig verzorgd. Inclusief accommodatie, vol pension en plaatselijk vervoer. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van de prachtige natuur en de heerlijke rust. U begint de dag met een uitgebreid ontbijt. ´s Middags krijgt u van ons een lunchpakket mee, of er wordt gepicknickt tijdens de wandeling. ´s Avonds schuift u aan voor het 3 gangen menu.
 
Prijs vanaf  € 685,-- p.p. op basis van 2 personen per accommodatie inclusief ontbijt, lunch (4x), en diner.
Prijs vanaf  € 390,-- p.p. op basis van 2 personen per accommodatie exclusief verzorging.

 

Bovengenoemde prijzen zijn inclusief   :  4 wandelingen met wandelgids. Deze wandelvakantie is te reserveren in april, mei, juni, september en oktober.
Bovengenoemde prijzen zijn exclusief   : vlucht Nederland-Portugal v.v.  Vervoer in Portugal (huurauto eventueel bij ons te reserveren)

 

Kijk ook op één van onze andere bijzondere Portugal rondreizen 

 

 

 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op »

"Quinta dos Moinhos is als een verslaving, je wilt steeds meer."

Robert & Nicolette