Wandelvakantie bij Quinta dos Moinhos is wandelen door ongerepte natuur en ongekende rust ervaren

Het noorden van Portugal is nog niet overlopen met toeristen. Verborgen in het hart van de Minho ligt Quinta dos Moinhos omringt door de diverse natuurparken om prachtige wandelingen te maken. Het bekende Parque Nacional Peneda-Gêres, Parque Natural do Alvão, maar ook Serra do Barroso en Serra da Cabreira bieden een netwerk van ontelbare wandelmogelijkheden. Naast overweldigende natuur, ook een uitgebreid aanbod van culturele bezienswaardigheden. Een paradijs voor mensen die ruimte en rust zoeken.

Reserveer direct wandelvakantie Portugal→
 

Wandelen in Noord Portugal

Boetiekresort Quinta dos Moinhos ligt aan de voet van Serra da Cabreira en Serra do Alvão. Een idyllische plek om heerlijk tot rust te komen na een inspannende wandeltocht. Je verblijft in een van de luxe vakantiehuizen. Quinta dos Moinhos biedt diverse wandelvakanties, individueel of met medewandelaars. Trek er tijdens je verblijf een dag op uit om één van de vele uitgestippelde wandelroutes te maken. Of maak gebruik van de militaire kaart. Noord Portugal ontdekken met je wandelclub, ook dat is mogelijk.   


Wandelarrangementen

Tijdens een individuele wandelvakantie trek je er alleen, met je partner of gezin op uit of wandel je met je eigen wandelclub.
Het is mogelijk om een mooie wandeling door Noord Portugal te maken in samenwerking met Projecto Raízes. De engels sprekende gidsen Nuno en Diana kennen de omgeving op hun duimpje, en zij laten je kennis maken met dit nog relatief onbekende wandelgebied.
Niet alleen Madeira staat bekend om spectaculaire leveda wandelingen, ook in Noord Portugal wandel je langs levadas, kleine meertjes en watervalletjes.

Van overweldigende vergezichten op de terrashellingen met ontelbare kleuren groen, naar middeleeuwse dorpjes waar de tijd even stil stond. Een wandelvakantie om niet snel te vergeten.


8 daagse wandelvakantie Noord Portugal

Het wandelarrangement bevat 3 wandelingen van ca. 15 kilometer onder begeleiding van wandelgidsen Diana en Nuno. Afhankelijk van de tocht ca. 5-8 uur. Op de dagen dat er geen wandeling gepland staat is het een mooie gelegenheid om een uitstapje te maken naar bijvoorbeeld Porto of de Dourovallei. Of maak een mooie fietstocht over de Ecopista do Tâmega.

 Prijs vanaf  € 390,-- p.p. op basis van 2 personen per accommodatie.

 

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief   : vlucht Nederland-Portugal v.v.  Vervoer in Portugal (huurauto eventueel bij ons te reserveren)

 Deze wandelvakantie is te reserveren in april, mei, juni, september en oktober. 

Kijk ook op één van onze andere bijzondere Portugal rondreizen 

Wilt u meer informatie of heeft u vragen?

Neem contact op »

"En zet de mercedes maar klaar na mijn hole in one"

xxxx Ella